Tuotteet

Tutti Frutti

Farmona Tutti frutti- tuotesarja sisältää laajan valikoiman erilaisia varttalon  ihonhoitotuotteita. Tuoteet valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita. Tuotteet sopivat kaikille.

Tuttu frutti -sarjoissa on tavoitteena käyttää puhtaita ja aktiivisia luonnollisia raaka-aineita ja minimoida säillöntäaineiden sekä muiden kemiallisten aineiden käyttö. Sarjasta löytyykin jo useita täysin luonnollisia tuotteita.

Ziaja  ja  Denova

ZIAJA Ltd on puolalainen korkealaatuisten ja luonnollisten kosmetiikkatuotteiden valmistaja. Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille. Kaikki Ziajan tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

Tuotteet sopivat herkällekin iholle, sillä kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Lisätietoa osoitteessa www.facehelsinki.fi

PFB Vanish

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille! Tehokas roll-on on seeruumi, joka poistaa karvanpoiston seurauksena syntyneitä iho-oireita. PFB Vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on geeli. Se on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena. Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. PFB VANISH kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Jotta ihokarvojen poistosta aiheutuvaa ihon ärsytystä ja karvojen sisään kasvua voidaan lieventää, liuoksen tulee pystyä läpäisemään ihon suojakerrokset. PFB Vanish sisältää voimakkaita mutta iholle helliä kuorivia ainesosia, jotka lievittäät iho-oireita nopeasti. PFB Vanish auttaa myös lievään aknen hoitoon. Sen antibakteeriset ja kuorivat ainesosat auttavat mustapäiden ja näppyjen poistossa. PFB Vanish myös kuivattaa näppyjä, jolloin ne näpyt paranevat nopeammin. PFB Vanish on ihanteellinen tuote rasvaiselle iholle.Tehokas, mutta hellävarainen PFB Vanish parantaa ihon jopa 24-48 tunnin aikana. PFB Vanishia voidaan käyttää koko vartalolle; kasvoille, käsivarsiin, kainaloihin, sääriin, reisiin, bikinialueelle, kaulalle, rintaan sekä selän alueelle.
Tuote on saatavilla 60ml ja 120ml kokoisissa pakkauksissa.

Maria Galland

MARIA GALLANDin edistyksellinen näkemys säteilevän ja nuorekkaan ihon saavuttamiseksi sai alkunsa jo 1960-luvun alussa. Yhdessä dermatologien kanssa Madame Maria Galland kehitti ainutlaatuisen hoitokonseptin, joka toimii edelleen. Ainutlaatuinen näkemys, johon MARIA GALLAND menetelmä perustuu, on tarkka ihoanalyysi ja yksilöity täsmähoito jokaiselle ihoa .

Meiltä saa myös lahjakortteja!