Kasvohoito
Kasvohoidot suunnitellaan yksilällisen tarpeen mukaan ottaen huomioon asiakkaan sen hetkinen ihon kunto. Eri tekijät, kuten stressi, ilmansaasteet ja hormonit, vaikuttavat ihon toimintaan. Hoitoajat vaihtelevat valitun hoidon mukaan. Tavoitteena on hyvin hoidettu, kuulas ja kaunis iho. Kasvohoito suunnitellaan yksilällisesti, esim.kosteuttamaan, elvyttämään, kiinteyttämään, rauhoittamaan, poistamaan tulehduksia. Käyttämäni hoitoaineet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Hoitoaineissa käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa muodossa, joten ne vaikuttavat ihon eri tarpeisiin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tutustu myös erikoishoitoihin täällä.

Timanttihiontahoito 60 min

Timanttihiontahoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä naisille että miehille. Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa ja ihon väri normalisoituu. Hoito kiinteyttää, tasoittaa juonteita, vaalentaa arpikudosta ja pigmenttiläiskiä, poistaa mustapäitä ja puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta. Hoidon voi tehdä kasvojen ja selän alueelle. Suositellaan erittäin rasvaisen, suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoito sisältää :alkupuhdistuksen, konekäsittelyn ja loppuvoiteen. Riippuen ihon kunnosta hoitoa suositellaan 3-5 hoidon sarjana 14 päivän välein.

Autraumattinen ihonpuhdistus HL 75 

Holy Land ihonpuhdistus  joiden avulla saamme ihon puhtaaksi 1 - 1,5 tunnin hoidolla. Hoidon pituus määrityy ihon kunnon mukaan. Hoidossa iholle levitetään erilaisia aktiivisia aineita järjestyksessä ja näin päästään loistaviin tuloksiin! Ilman kipua tai punaisia jälkiä hoidon lopussa.
Hoito on täysin kivuton ja ei vaadi palautumisaikaa. Jo puolen tunnin päästä hoidosta pääset tärkeälle tapaamiselle tai tapahtumaan. Agressiivisen ja tehottoman ihon höyryttämisen sijaan hoidossa käytetään ihoa lämmittävä kasvovettä. Perus-syväkosteutushoidossa käytettavissä on 10 eri ainetta, jotka puhdistavat ihosi täydellisesti ilman mekaanista traumaa! Tuotteet hoitoon valitaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tyypin mukaan!

 MG -Maria Galland 40 min

D-TOX syväpuhdistava kasvohoito
Uudistunut iho vain 40 minuutissa.
Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 40  minuutissa - poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, tukkimalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista,  säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden.
Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen.

Rentouttava pika kasvohoito 30 min

Hoito sisltää alkupuhdistuksen, kuorinta kevyt hieronta  ja hoitovoidetta.

Hydrogen -puhdistava kasvohoito  45 min 

Hydrogen - kasvohoito puhdistaa ihoa pintaa syvemmältä, joka kuorii tehokkaasti ihon kuolleen pintasolukon, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa vapaiden happiradikaalien aihuttamia vaurioita, kirkastaa ja kuorii ihon pintaa. Hoidon jälkeen iho on syväpuhdistettu, heleä ja raikas. Puhdistaa kivuttamasti pintaa syvemmältä.
Kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, ja se tarjoaa monia hyötyjä ihon terveydelle ja ulkonäölle.
Lämpimästi tervetuloa ihastumaan tätä hoito.
45 min 99e

Ultraäänikasvohoito 45 min

 Ihoa kosteuttava, kohottava ja uudistava syväpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Face Mapping - ihoanalyysin, kuorintaa, ultraäänipuhdistusta, tarvittaessa mekaanista puhdistusta, klassista kevyt hierontaa, naamiota, hoitovoidetta. Sopii herkimmälekin iholle.

 SHOR Kasvohoito 45 min tai 60 min

Tehokkaat ja turvalliset Renew -ihonhoitotuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristäystävällisiä.  Tuotteita valmistetaan eettisiä periaatteita kunnioittaen ja ne perustuvat uusiutuviin raaka-aineisiin.  Sarjasta löytyy jo useita täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita!

Täydellinen kasvohoito 90 min

Hoito sisäältää akupuhdistus, kuorinnan, ihon syväpuhdistuksen, klassista kasvo- ja decolte©- hierontaa, naamiota, tehoaineita, loppuvoidetta sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen.Parafiini  hoito käsille.
Hoito sisäältää : alkupuhdistustus, Iho analyysi,laite käsittely, naamiota ja loppuvoidetta.

BioReePeelCl3   - kemiallinen kuorinta     45min

Kemiallisella  kuorinnalla on iho hyvinvoitia lisääviä ominasuuksia ja ne sopivat kaikkille ihotyypille.Erinomainen hoito akneiholle, kuivalle, pigmentoitunelle ja herkälle iholle.Hoitotuloksena heleä, hyvinvoiva ja kirkas iho. BioRepeel - happo sopii tehtäväksi microneulauksen yhteydessä, ja vaikka LED - Terapian kanssa, se autaa arpien hävyttämista ja ihon iho kiinteytty paranemisesta.
BioRePeel  valmistele ihon ennen erilasia laittekäsittelytä ja injektiohoitoja.
Kemialliset kuorinnat tehdän yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittu jo ensimmäisen hoitonkerran jälkeen.