Ajankohtaista

toukokuun etu:

      Sokerointi hoitokerta:
  •  kainalot + bikinit  = 47 euroa
  •  kainalot + brassi = 65euroa
Kasvohoito  hoitokerta:
  •   Maria Galland kasvojen puhdistus  = 55 euroa (kulmakarva väri +muotoilu  - kauppan päälle)
  •   Ultraääni puhdistus = 59 euroa (kulmakarva väri+muotoilu - kauppan päälle)
Jalkahoito hoitokerta:
  •   Jalkahoito = 55 euroa (ei sis.lakkausta)
  •    Jalkahoito +Geeli lakkaus jalolle  = 69 €

 ðŸ“ osoite
 * Runeberginkatu 19 00100 Helsinki  
 ðŸ“ž Puhelin:
+358452081055
 Tarjous voimassa  15.03.23 asti
 ðŸŒLisätietoja toimenpiteistä
www.airiin.fi

Uutuutena Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito pohjautuu vanhaan hoitomenetelmään. Korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu orgaanisesta vahasta ja muotoiltu ontoksi putkeksi ohuella pellavaisella kankaalla. Korvakynttilähoito on luonnonmukainen ja lempeä hoitomuoto, jossa on kaksi vaikuttavaa tekijä. Kynttilän palamisen aiheuttama lievä imu korvassa ja liekin aikaansaama värähtely korvakäytävässä hierovat tärykalvoa hellästi. Hoito on miellyttävää, rentouttava ja kivuton kokemus, se tasapainottaa ja virkistää kuuloa. Paikallisesti annosteltu lämpö vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, ja voimistaa siten immunologista puolustusjärjestelmää sekä vahvistaa kuonaa poistavaa lymfanestekiertoa. Hoito stimuloi myös energiapisteitä ja refleksivyöyhykkeitä sekä lieventää paineen tunnetta, päänsärkyä ja migreeniä.

Hoito vaikuttaa mm. allergiseen nuhaan, päänsärkyyn, migreeniin, lasten korvatulehduksien estoon sekä jälkihoitoon, poski- ja nenäontelovaivoihin, korvien soimiseen, korvavaikkuun. Hoidon kesto on noin 25 min. Hoitoa ei suositella jos korvat on putkitettu tai tärykalvossa on reikä. Myös akuutti tulehdustila on esteenä hoidolle. Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, orgaanista vahaa ja yrttiuutteita (kamomilla, salvia ja kuisma).

Hinta :35€
 

Lahjakortti kauneushoitolaan!

Lahjakortti on varma valinta, kun haluat ilahduttaa lähimmäistäsi hemmottelevalla lahjalla!
Ilahduta, onnittele tai kiitä ystävää tai läheistäsi - anna Hänelle lahjakortti hemmotteluun.

Lahjakortti on aina mieluinen ja henkillökohtainen lahja. Voit hankkia lahjakortin soittamalla, sähköpostitse tai tulemalla liikkeeseen. Postitamme lahjakortin tarvittaessa suoraan lahjan saajalle. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan hoitokokonaisuuden. Lahjakortin saat myös haluamallesi summalle.