Ajankohtaista

Avajaistarjous!
Kesäisä terveisiä Kauneushoitola Airiin:ista!

Kesä tuo mukanaan uusia ihania asioita, kuten hoitolan uuden kodin osoitteessa Ruoholahdenranta 1, 00180 Helsinki
👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑
Tästä syystä haluan kutsua teidät tutustumaan uusiin tiloihin kesäkuussa. Tule hyödyntämään "avajaistarjous" Kauneushoitola Airiin'in
👑Maria Galland Detox kasvohoito 55€
👑Ultra tai timantti kasvohoito 60€
👑Kosteuttava kasvohoito 65€
👑Lifting RF-kiinteyttävä kasvohoito 75e
👑Kestovärjäys 24€
👑Kasvohoito  yhteydessä 19€
👑Kestotaivutus 60€
👑Jalkahoito 55€
👑Jalkahoito+geelilakkaus 69€
👑Brassi sokerointi 40€
👑Kainalot sokerointi 20€
👑Brassi + kainalot 50€

Muistathan suojata ihosi auringolta? Hoitolalla on myynnissä paljon hyviä tuotteita kesäksi. Katsotaan vaikka yhdessä teille sopivin.
Etuja on voimassa ma-pe klo.9:00-15:00 asti

Varaukset:
💻https://varaa.timma.fi/kauneushoitolaairiin
☎️ +358452081055
📍 Ruoholahdenranta 1, 00180 Helsinki
kauneushoitolaairiin@gmail.com

 Tarjous voimassa  21.06.23 asti
 ðŸŒLisätietoja toimenpiteistä
www.airiin.fi

Uutuutena Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito pohjautuu vanhaan hoitomenetelmään. Korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu orgaanisesta vahasta ja muotoiltu ontoksi putkeksi ohuella pellavaisella kankaalla. Korvakynttilähoito on luonnonmukainen ja lempeä hoitomuoto, jossa on kaksi vaikuttavaa tekijä. Kynttilän palamisen aiheuttama lievä imu korvassa ja liekin aikaansaama värähtely korvakäytävässä hierovat tärykalvoa hellästi. Hoito on miellyttävää, rentouttava ja kivuton kokemus, se tasapainottaa ja virkistää kuuloa. Paikallisesti annosteltu lämpö vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, ja voimistaa siten immunologista puolustusjärjestelmää sekä vahvistaa kuonaa poistavaa lymfanestekiertoa. Hoito stimuloi myös energiapisteitä ja refleksivyöyhykkeitä sekä lieventää paineen tunnetta, päänsärkyä ja migreeniä.

Hoito vaikuttaa mm. allergiseen nuhaan, päänsärkyyn, migreeniin, lasten korvatulehduksien estoon sekä jälkihoitoon, poski- ja nenäontelovaivoihin, korvien soimiseen, korvavaikkuun. Hoidon kesto on noin 25 min. Hoitoa ei suositella jos korvat on putkitettu tai tärykalvossa on reikä. Myös akuutti tulehdustila on esteenä hoidolle. Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, orgaanista vahaa ja yrttiuutteita (kamomilla, salvia ja kuisma).

Hinta :35€
 

Lahjakortti kauneushoitolaan!

Lahjakortti on varma valinta, kun haluat ilahduttaa lähimmäistäsi hemmottelevalla lahjalla!
Ilahduta, onnittele tai kiitä ystävää tai läheistäsi - anna Hänelle lahjakortti hemmotteluun.

Lahjakortti on aina mieluinen ja henkillökohtainen lahja. Voit hankkia lahjakortin soittamalla, sähköpostitse tai tulemalla liikkeeseen. Postitamme lahjakortin tarvittaessa suoraan lahjan saajalle. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan hoitokokonaisuuden. Lahjakortin saat myös haluamallesi summalle.