Ajankohtaista

Hydrogen-kasvohoito puhdistaa ihoa pintaa syvemmältä, joka kuorii tehokkaasti ihon kuolleen pintasolukon, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa vapaiden happiradikaalien aihuttamia vaurioita, kirkastaa ja kuorii ihon pintaa. Hoidon jälkeen iho on syväpuhdistettu, heleä ja raikas.
Kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, ja se tarjoaa monia hyötyjä ihon terveydelle ja ulkonäölle.
Lämpimästi tervetuloa ihastumaan tätä hoito.
45 min 99e


Varaukset:
💻https://varaa.timma.fi/kauneushoitolaairiin
☎️ +358452081055
📍 Ruoholahdenranta 1D, 00180 Helsinki
kauneushoitolaairiin@gmail.com

 
Uutuutena Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito pohjautuu vanhaan hoitomenetelmään. Korvakynttilä on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu orgaanisesta vahasta ja muotoiltu ontoksi putkeksi ohuella pellavaisella kankaalla. Korvakynttilähoito on luonnonmukainen ja lempeä hoitomuoto, jossa on kaksi vaikuttavaa tekijä. Kynttilän palamisen aiheuttama lievä imu korvassa ja liekin aikaansaama värähtely korvakäytävässä hierovat tärykalvoa hellästi. Hoito on miellyttävää, rentouttava ja kivuton kokemus, se tasapainottaa ja virkistää kuuloa. Paikallisesti annosteltu lämpö vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, ja voimistaa siten immunologista puolustusjärjestelmää sekä vahvistaa kuonaa poistavaa lymfanestekiertoa. Hoito stimuloi myös energiapisteitä ja refleksivyöyhykkeitä sekä lieventää paineen tunnetta, päänsärkyä ja migreeniä.

Hoito vaikuttaa mm. allergiseen nuhaan, päänsärkyyn, migreeniin, lasten korvatulehduksien estoon sekä jälkihoitoon, poski- ja nenäontelovaivoihin, korvien soimiseen, korvavaikkuun. Hoidon kesto on noin 25 min. Hoitoa ei suositella jos korvat on putkitettu tai tärykalvossa on reikä. Myös akuutti tulehdustila on esteenä hoidolle. Valmistusaineina on käytetty puuvillakangasta, hunajauutetta, orgaanista vahaa ja yrttiuutteita (kamomilla, salvia ja kuisma).

Hinta :35€
 

Lahjakortti kauneushoitolaan!

Lahjakortit joko tietylle palvelulle tai arvolle voi tilata puhelimitse numerosta 0452081055 tai noutaa sopimuksella Avenuelta. Kortit ovat voimassa 3 kuukautta ostopäivästä.  Lahjakorti on varma valinta, kun haluat ilahduttaa lähimmäistäsi hemmottelevalla lahjalla!
Ilahduta, onnittele tai kiitä ystävää tai läheistäsi - anna Hänelle lahjakortti hemmotteluun.

Lahjakortti on aina mieluinen ja henkillökohtainen lahja. Voit hankkia lahjakortin soittamalla, sähköpostitse tai tulemalla liikkeeseen. Postitamme lahjakortin tarvittaessa suoraan lahjan saajalle. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan hoitokokonaisuuden. Lahjakortin saat myös haluamallesi summalle.