Erikoiskasvohoidot

Neulaton Mesoterapia-hoito

No-Needle eli neulaton mesoterapia häivyttää tehokkaasti ihon ikäntymisen merkkejä kasvoilta tai poistaa selluliittiä. Hoidon vaikutusta on todistettu lääketieteellisesti. Se perustuu elektroporaatioon, joka hyödyntää sähkövirtoja ja parantaa solukalvojen läpäsevyyttä edistäen tehoaineiden imeytymistä ihoon.

Hoidon aikana laserin ja sähkövirtojen avulla rasvakudokseen viedän erilaisia vaikuttavia aineita, jotka parantavat ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito on erinomainen vaihtoehto injektiohoidolle, koska se on täysin kivuton eikä aiheuta mustelmia tai turvotusta.

Bioplasma- hoito

Bioplasma sarja perustuu Valtamerestä saatuihin uuteainesiin sekä yrttipohjaisiin aineisiin, jotka auttavat ihoa vastustamaan ympäristön ja iän aiheuttamia vahinkoja. Sarja koostuu luonnon kasviuutteista, jotka auttavat ihoa selviytymään ympäristön ja iän aiheuttamia vahinkoja. Ylläpitää terveellisen kauneusrutiinin estäen ennenaikaisen ikäntymisen merkit. Sarja koostu erinomaisista tuotteista, joiden miellyttä tuoksu rauhoittaa hoidon yhteydessä.  Bioplasma hoidon kuuluu Azelaic (Atselaiinihappo) ja glukolihappokuorinta, joka aktivoi ihon soluja ja energisoi ihoa. Se on luonnollinen orgaaninen yhdiste, joka on uutettu vehnöän, ohran ja rukiin siemenistä. Se suojaa vahingoittunutta ihoa ja rauhoittaa ärsytystä ja ihottumaa. Happo vähentää hyperpigmentaatioita ja läiskiä neutralisoimalla melaniinin muodostumisen. Hoidon aikana käytetään aktivoivaa naamiota, joka auttaa vastustamaan ikääntymisen merkkejä sekä parantaa solujen sisästä aktiivisuutta virkistäen ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää rentouttavaa kasvohierontaa sekä kosteusvoidetta. Bioplasma hoito supistaa laajentuneita ihohuokosia, pehmentää karheaa ihon, kosteuttaa, vähentää   läikkiä, punaisuutta sekä muita ihon värimuutoksia.

Ferulic-happo 60 min

Ferulic-happo on tehokas ihon kosteuttaja sekä aurinkovaurioiden korjaaja. Se poistaa pigmentinmuutoksia ja sopii erinomaisesti anti-ageing hoitoon. Ferulic-happo on voimakas antioksidantti, jonka tärkein tehtävä on vahingoittuneiden solujen korjaus. Happo kirkastaa ja hoitaa ihoa, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa sekä estää juonteiden syntymistä. Se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, elvyttää sidekudoksen, parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Hapolla on voimakas antiallergisen ja supistava vaikutus, joka edistää vammojen ja haavojen paranemista. Ferulic-happo on erinomainen hoito hyperpigmentaatioon ja akneen. Se suojaa ihoa UV-säteiltä, edistää mikroverenkiertoa ja vahvistaa verisuonten seinämiä sekä vähentää niiden läpäisevyyttä. Happo lisää paikallista vastustuskykyä ja edistää ihon suojaavia ominaisuuksia. Hoito sopii erityisesti ikääntyvälle iholle, koska se tasoittaa ihon rakennetta, vaalentaa ihoa, vähentää pinnallisia ja syvä ryppyjä sekä tummia läiskiä. Tämän lisäksi se stabiloi askorbiinihappoa (C-vitamiini) ja lisää merkittävästi tehoa vitamiinin ja E (ns. synergistinen vaikutus). Ne ponjala. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Dermica Pen - Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi

Nopeasti kirkastava ja uudistava tehokasvohoito Dermica Pen -laite käyttään 11-neulaistaneulapää ihon mikroneulaukseen, laitereijittä ihon kohtisuoraan. Tämä hallitustiiholle toteutettu trauma saa ihon uudistumaantehokkaasti ja on turvallisempi kuinmuut menetelmät kohtisuoran reijityksenansiosta. Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaaaktiiviaineiden imeytymistä sekävähentää hoidon aiheuttamaa kipua. Dermica Pen on yhtä tehokas hoitomuotokuin Fraxel, I PL, Laser ja syvät kemiallisetkuorinnat. Dermica Pen -hoito maksaaasiakkaalle kuitenkin vain murto-osan johtavienhoitovaihtoehtojen kustannuksista.

Automaatinen mikroneulaus DermaPenillä herättää ihon itsensä uudistumaan ja vahvistumaan. Samalla hoitokerralla voidaan hellästi uudistaa ja siloittaa herkkä silmänympärysiho sekä hoitaa tehokkaasti ja syvävaikutteisesti juonteet, laajentuneet huokoset ja pigmenttilläikät. Täydellinen hoitoaineiden imeytyminen: Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävä terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät 2 - 4 viikon kuluttua parhaiten.

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa väittömästi. Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidikosidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Carboksi- terapian käyttöalueet

Juonteet - Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan juonteista tällä hetkellä? Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa ryppyjä. Carboksi-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa. Se parantaa koko alueen elastisuutta, mikä hoitamisen lisäksi myös ehkäisee ryppyjä.

Kosteutus - Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata. mutta sen pitäminen kosteana on. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Veden toimittamisen ihosoluille sijasta Carboksi-geelinaamio sallii ihon sälyttä veden ja öljyn välisen tasapainon.

Vaalentaminen - Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei kestä. CO2 on aktiivinen vasodepressori joka aktivoi verenkiertoa; koska tämä vaikutus poistaa kuona-aineita tehokkaasti, se vaalentaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä

Akne - Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Aknen hoitamisen lisäksi nämä reaktiot myös estää sitä palauttamalla ihon itsekorjautumiskyvyn.