Vartalohoidot

Aromaterapia 45min / 60min

Aromaterapia on oivallinen vaihtoehto hyvinvoinnin ylläpitoon sekä stressin hoitoon. Sinulle valitaan omien tarpeittesi mukaan hoito, jonka vaikutukset ovat joko virkistäviä, viilentäviä, lämmittäviä, rauhoittavia, unettavia tai kipua poistavia.
Ylellinen aromaterapeuttinen kokovartalohoito yksin tai yhdistettynä kasvohoitoon on jokaisen unelma. Eteeriset öljyt imeytyvät elimistöön ihon ja hengitystiehyeiden kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Aromaterapiaa ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille tai vakavaa sairautta poteville henkilöille.

Rentouttava koko kehon suklaahieronta 70min

Rentouttaa, vähentää stressiä, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa, puhdistaen ja palauttaen tasapainon. Suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon. Sopii kaikille.

Intialainen päänhieronta 30min

Erittäin rentouttava niska, hartia, päänahka hieronta. Stimuloidaan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Intialainen päähieronta vaikuttaa sekä fyysisellä että mentaalisella eli mielen tasolla. Sillä voidaan vaikuttaa niihin alueisiin kehossa, joihin jännitys ja stressi eniten kohdistuvat. mm. päänsärkyyn, niskan ja hartian jännittymiin. Hoidossa käytetään kasviöljyjä ja eteeristä öljyä. Halutessaan eteerisen öljyn voi jättää pois.
 

Spa hoitopaketti 1h 45min

Dermalogica kasvohoito, Aloe Vera Hydro Therapy Treatment kosteuttava hoito vartalolle, spa jälkahoito. Aloe vera on ihoa kosteuttava, ravitseva ja rauhoittava kasvi, jota levitetään vartalolle Hydro therapy hoidossa geelinaamion muodossa. Naamion vaikuttaessa päänahka hierotaan ja naamion jälkeen levitetään hoitovoide koko vartalolle. Spa jalkahoito virkistää ja hoitaa jalkojen ihoa. Jalkahoito sisältää perushoidon lisäksi kuorinnan ja naamion sekä pidemmän jalkahieronnan.

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan rentouttavista hoidoista ja rauhallisesta tunnelmasta!

Shampanja hieronta 55min

Hieronassa käytetään viinirypäleensiemenöljystä valmistettua shampanjauutetta, joka kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Uutteella on tehokas antioksidanttinen vaikutus, se suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja hidastaa näin ikääntymisen vaikutuksia iholla. Se tasapainottaa mielen sekä avaa kehon energialukkoja auttaen unohtamaan kiireen ja keskittymään omaan itseen. Kokonaisuudessaan hieronta on energisoiva ja virkistävä kokemus ja sopii kaikille.

Hoidon päätteeksi tarjoamme lasin shampanjaa.

Hot Stone kuumakivihieronta 45min / 60min

Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta koko vartalolle tai osalle kehoa. Eteerisiä oljyjä apuna käyttäen stimuloidaan kehon akupisteitä ja energiakeskuksia. Verenkierto ja aineenvaihdunta elpyvät ja iho kiinteytyy, lihasjännitykset laukeavat, sekä mieli rentoutuu.

Selän ihonpuhdistus 1h

Erityisesti näppylöihin, epäpuhtauksiin ja mustapäihin. Sisältä kuorinta, höyrytys, ultraääni- ja mekaaninen puhdistus, naamio. Tehoaineet, loppuvoide. Myö timanttihionta puhdistaa selkää tehokkaasti.

Stress Relief rentoutuspaketti 1h 45min

Sisältää ihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuorivan kuivaharjauksen, joka virkistää verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista. Rentouttava aromahieronta antaa rauhallisen olotilan pitkäksi aikaa, poistaa jännitystiloja kehosta sekä antaa uutta elinvoimaa. Aromaattinen kasvohieronta rentouttaa kasvolihakset ja viimeistelee hemmottelevan hoitokokonaisuuden.

Wellness hoitopaketti 1h 30min

Dermalogica-kasvohoito yksilöllisesti suunniteltuna yhdistettynä Hot Stones kuumakivihierontaan on tehokas ja nautinnollinen hoitopaketti. Kasvohoito suunnitellaan sen hetkisen ihon kuntosi mukaan. Kuumakivihieronta lisää kehon lämpöä, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu ja kehon luonnollinen puhdistumisprosessi aktivoituu. Hieronnan jälkeen olo on levännyt ja mieli on rauhallinen.
 

Beauty hoitopaketti 3h 30min

Kasvohoito sisältää perushoidon lisäksi pitkän hieronnan ja ihon mekaanisen puhdistuksen. Kasvot tulevat täydellisen hoidetuiksi. Jalkahoito sisältää jalkojen perushoidon, jonka jälkeen jalat ovat kauniit ja hyvinvoivat. Käsihoidossa kynnet hoidetaan ja iho saa ravitsevan kosteushieronnan. Halutessasi kynsiin voidaan tehdä hoitava tai värilakkaus.