Tuotteet

Anna Lotan

Anna Lotan - tuotesarja sisältää laajan valikoiman erilaisia ammattilaistason ihonhoitotuotteita. Anna Lotan Bio-kosmetiikan laboratorio valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita ammattilaisten ja kuluttajien käyttöön. Anna Lotan -tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, toimivilla ja turvallisilla tuotteilla. Tuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristöystävällisiä, eettisesti valmistettuja eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet on suunniteltu toimimaan harmoniassa ihon oman aineenvaihdunnan kanssa.

Anna Lotan -sarjoissa on tavoitteena käyttää puhtaita ja aktiivisia luonnollisia raaka-aineita ja minimoida säilöntäaineiden sekä muiden kemiallisten aineiden käyttöä. Sarjasta löytyykin jo useita täysin luonnollisia tuotteita. Anna Lotan kehittää tuotteita jatkuvasti valmistaakseen tuotteensa entistä eettisemmin ja laadukkaammin. Lisätietoa osoitteessa  ​www.annalotan.fi

Ziaja

ZIAJA Ltd on puolalainen korkealaatuisten ja luonnollisten kosmetiikkatuotteiden valmistaja. Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille. Kaikki Ziajan tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

Ziajan tuotteet sopivat herkällekin iholle, sillä kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Lisätietoa osoitteessa www.facehelsinki.fi

PFB Vanish

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille! Tehokas roll-on on seeruumi, joka poistaa karvanpoiston seurauksena syntyneitä iho-oireita. PFB Vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on –geeli. Se on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena. Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. PFB VANISH kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Jotta ihokarvojen poistosta aiheutuvaa ihon ärsytystä ja karvojen sisään kasvua voidaan lieventää, liuoksen tulee pystyä läpäisemään ihon suojakerrokset. PFB Vanish sisältää voimakkaita mutta iholle helliä kuorivia ainesosia, jotka lievittävät iho-oireita nopeasti. PFB Vanish auttaa myös lievään aknen hoitoon. Sen antibakteeriset ja kuorivat ainesosat auttavat mustapäiden ja näppyjen poistossa. PFB Vanish myös kuivattaa näppyjä, jolloin ne näpyt paranevat nopeammin. PFB Vanish on ihanteellinen tuote rasvaiselle iholle.Tehokas, mutta hellävarainen PFB Vanish parantaa ihon jopa 24-48 tunnin aikana. PFB Vanishia voidaan käyttää koko vartalolle; kasvoille, käsivarsiin, kainaloihin, sääriin, reisiin, bikinialueelle, kaulalle, rintaan sekä selän alueelle.
Tuote on saatavilla 60ml ja 93ml kokoisissa pakkauksissa.

Jalkavoiteet

Peclavus on saksalainen tuotesarja, tuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisältää synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

Laufwunder –tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä jalkojen hoidon ammattilaisten kanssa. Tuotteet ovat ihoystävällisiä ja luotettavista raaka-aineista valmistettuja. Ne hoitavat ja virkistävät jalkojasi sääristä varpaisiin.

Meiltä saa myös lahjakortteja!