Kasvohoidot

Kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaan ottaen huomioon asiakkaan sen hetkinen ihon kunto. Eri tekijät, kuten stressi, ilmansaasteet ja hormonit, vaikuttavat ihon toimintaan. Hoitoajat vaihtelevat valitun hoidon mukaan. Tavoitteena on hyvin hoidettu, kuulas ja kaunis iho. Kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti, esim.kosteuttamaan, elvyttämään, kiinteyttämään, rauhoittamaan, poistamaan tulehduksia. Käyttämäni hoitoaineet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Hoitoaineissa käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa muodossa, joten ne vaikuttavat ihon eri tarpeisiin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tutustu myös erikoishoitoihin täällä.

Kasvohoito 45 min sis. alkupuhdistus, kuorinta sekä kevyt hieronta ja naamio
Kasvohoito 60 min sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, voiteet sekä yksi terapiaa
Kasvohoito 75 min sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, voiteet sekä kaksi terapiaa

Medical Peeling - kemiallinen kuorinta

 Medical Peeling -kuorinta on nopea ja vaivaton kuorintamenetelmä ikääntyvän, auringon vaurioittaman, pigmentoituneen ja arpisen ihon hoitoon. Lääketieteellinen kuorinta uudistaa ja kirkastaa ihosi jo yhden käsittelyn jälkeen. Hoito on miellyttävä ja rentouttava hierontaosuuden ansiosta, eikä ihosi kärsi kuorinnan jälkireaktiosta. Juonteisiin ja arpiin suositellaan 5-10 x sarjahoitoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Tarjoamme kuudennen hoidon veloituksetta. Kesto 60 min.

C-vitamiini kasvohoito 60 min

Erinomainen hoito elottomalle, väsyneelle ja kuivalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, C-vitamiinikuorintaa, ultra-äänikuorintaa, tehoampullin imeytystä, hierontaa, naamiota, tehovoidetta

Uudistava Rubiinikuorinta 45 min

Nopeuttaa voimakkaasti ihon uudistumista. Aktivoi ihon toiminta. Ei sisällä kemialisia ainesosia. Kuorii, kirkastaa, pehmentää ja silottaa ihoa.
Suositellaan 4 hoidon sarjana 10-14 päivän välein.

Täydellinen kasvohoito 90 min

Hoito sisältää akupuhdistus, kuorinnan, ihon syväpuhdistuksen, klassista kasvo- ja decolté- hierontaa, naamiota, tehoaineita, loppuvoidetta sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen.

Rentouttava kasvohieronta 30 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, aromaattista kasvohierontaa ja hoitovoidetta.

Timanttihiontahoito 60 min

Timanttihiontahoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä naisille että miehille. Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa ja ihon väri normalisoituu. Hoito kiinteyttää, tasoittaa juonteita, vaalentaa arpikudosta ja pigmenttiläiskiä, poistaa mustapäitä ja puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta. Hoidon voi tehdä kasvojen ja selän alueelle. Suositellaan erittäin rasvaisen, suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, konekäsittelyn ja loppuvoiteen. Riippuen ihon kunnosta hoitoa suositellaan 3-5 hoidon sarjana 14 päivän välein.

Ultraäänikasvohoito 45 min

 Ihoa kosteuttava, kohottava ja uudistava syväpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Face Mapping® - ihoanalyysin, kuorintaa, ultraäänipuhdistusta, tarvittaessa mekaanista puhdistusta, klassista kevyt hierontaa, naamiota, hoitovoidetta. Sopii herkimmällekin iholle.

renew Kasvohoito 45 min tai 60 min

Tehokkaat ja turvalliset Renew -ihonhoitotuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristöystävällisiä.  Tuotteita valmistetaan eettisiä periaatteita kunnioittaen ja ne perustuvat uusiutuviin raaka-aineisiin. Valmistuksen pyrkimyksenä on minimoida kemiallisten säilytys- ja emulgointiaineiden käyttöä. Sarjasta löytyy jo useita täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita!

Pikakasvohoito 30 min

Hoito sisältää alkupuhdistusta, kuorintaa, naamiota ja loppuvoidetta.