Kasvohoidot

Kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaan ottaen huomioon asiakkaan sen hetkinen ihon kunto. Eri tekijät, kuten stressi, ilmansaasteet ja hormonit, vaikuttavat ihon toimintaan. Hoitoajat vaihtelevat valitun hoidon mukaan. Tavoitteena on hyvin hoidettu, kuulas ja kaunis iho. Kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti, esim.kosteuttamaan, elvyttämään, kiinteyttämään, rauhoittamaan, poistamaan tulehduksia. Käyttämäni hoitoaineet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Hoitoaineissa käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa muodossa, joten ne vaikuttavat ihon eri tarpeisiin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tutustu myös erikoishoitoihin täällä.

Kasvohoito 45 min sis. alkupuhdistus, kuorinta sekä kevyt hieronta ja naamio
Kasvohoito 60 min sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, voiteet sekä yksi terapiaa
Kasvohoito 75 min sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, voiteet sekä kaksi terapiaa
Timanttihiontahoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä naisille että miehille. Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa ja ihon väri normalisoituu. Hoito kiinteyttää, tasoittaa juonteita, vaalentaa arpikudosta ja pigmenttiläiskiä, poistaa mustapäitä ja puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta. Hoidon voi tehdä kasvojen ja selän alueelle. Suositellaan erittäin rasvaisen, suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, konekäsittelyn ja loppuvoiteen. Riippuen ihon kunnosta hoitoa suositellaan 3-5 hoidon sarjana 14 päivän välein.

Autraumaattinen ihonpuhdistus HL 75 Min

Holy Land ihonpuhdistus  joiden avulla saamme ihon puhtaaksi 1 – 1,5 tunnin hoidolla. Hoidon pituus määräytyy ihon kunnon mukaan. Hoidossa iholle levitetään erilaisia aktiivisia aineita järjestyksessä ja näin päästään loistaviin tuloksiin! Ilman kipua tai punaisia jälkiä hoidon lopussa.
Hoito on täysin kivuton ja ei vaadi palautumisaikaa. Jo puolen tunnin päästä hoidosta pääset tärkeälle tapaamiselle tai tapahtumaan. Agressiivisen ja tehottoman ihon höyryttämisen sijaan hoidossa käytetään ihoa lämmittävää kasvovettä. Perus-syväkosteutushoidossa käytössä on 10 eri ainetta, jotka puhdistavat ihosi täydellisesti ilman mekaanista traumaa! Tuotteet hoitoon valitaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tyypin mukaan!

Erinomainen hoito elottomalle, väsyneelle ja kuivalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, C-vitamiinikuorintaa, ultra-äänikuorintaa, tehoampullin imeytystä, hierontaa, naamiota, tehovoidetta

C-vitamiini kasvohoito 60 min

Maria Galland 30 min

D-TOX syväpuhdistava kasvohoito
Uudistunut iho vain 30 minuutissa.
Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 30 minuutissa – poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, tukkimalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista,  säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden.
Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen.

Täydellinen kasvohoito 90 min

Hoito sisältää akupuhdistus, kuorinnan, ihon syväpuhdistuksen, klassista kasvo- ja decolté- hierontaa, naamiota, tehoaineita, loppuvoidetta sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen.

Rentouttava kasvohieronta 30 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, aromaattista kasvohierontaa ja hoitovoidetta.

Timanttihiontahoito 60 min

Ultraäänikasvohoito 45 min

 Ihoa kosteuttava, kohottava ja uudistava syväpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Face Mapping® - ihoanalyysin, kuorintaa, ultraäänipuhdistusta, tarvittaessa mekaanista puhdistusta, klassista kevyt hierontaa, naamiota, hoitovoidetta. Sopii herkimmällekin iholle.

renew Kasvohoito 45 min tai 60 min

Tehokkaat ja turvalliset Renew -ihonhoitotuotteet ovat erityisen iho- ja ympäristöystävällisiä.  Tuotteita valmistetaan eettisiä periaatteita kunnioittaen ja ne perustuvat uusiutuviin raaka-aineisiin. Valmistuksen pyrkimyksenä on minimoida kemiallisten säilytys- ja emulgointiaineiden käyttöä. Sarjasta löytyy jo useita täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita!

Pikakasvohoito 30 min

Hoito sisältää alkupuhdistusta, kuorintaa, naamiota ja loppuvoidetta.